Villanymotor gyártás


A villanymotorok elképesztő számban vannak jelen a mindennapjainkban. Kis elektromos háztartási gépektől kezdve a nagy villanymotorokig, melyek a hajók lapátjait hajtják – az elektromos motorok körülöttünk vannak.

Az elektromos motorok gyártási folyamata a motor típusától és céljától függően változhat, de vannak olyan műveletek, amelyek mindegyikben jelen vannak, ilyen például a ragasztóanyagok és a tömítőanyagok használata is. Az elektromos motor magja hengeres elemekből áll. Összeszerelésükhöz tengely-agy rögzítők tökéletes választás. Hagyományos tömítésekkel szemben az elektromos motorház fedelének a tömítésére anaerobot, szilikont vagy MS polimert használnak – felhasználástól függően. Ennek következtében nem szükséges különböző gumi profilokat raktározni, és égésbiztos motor esetén is megoldást kínál a gumitömítésekkel szemben.

Menetes kötőelemek és csatlakozók rögzítéséhez és tömítéséhez anaerob anyagok használatával csökkentheti a kötőelemek számát, megakadályozza a korróziót és csökkenti a kötőelemek terhelését. Használhatja az alkatrészek környezeti hatástól való védelmére, kisebb egységek rögzítésére, mint pl. vezetékek vagy elektromos csatlakozók végleges vagy ideiglenes rögzítésére.Rögzítők
Kattintson ide


Nézze meg Youtube csatornánkat további videókért
Kattintson ide